Hirdetmények

Hirdetmények:

 •  
  MUDr. Almási Tamás, helyi körzeti orvos tudatja a tisztelt lakossággal,hogy a megszokott időben, de rendhagyó módon rendel. Kéri betegeit, hogy aki lázas, köhög vagy a megfázás egyéb tüneteit észleli magán, az személyesen ne menjen a rendelőbe, hanem csak telefonon értekezzen. Az egyéb betegséggel küzdő egyének szintén csak időpontra érkezzenek a rendelőbe, amit előre
  telefonon kell kérni. A gyógyszerek íratása továbbra is csak elektronikus úton történik, igényeiket telefonon, SMS-ben küldhetik el a megadott telefonszámra, a 0905 952 098 vagy 031/5582280. Egyben emlékeztet arra, hogy a COVID -19 világjárvány továbbra is fennáll, ezért még inkább felelősségteljesen kell viselkedni és ügyelni kell a hatékony higiéniai előírásokra:
  – védőmaszk viselésre,
  – alapos kézmosásra,
  – fertőtlenítésre,
  – távolság betartására az idegenektől,
  – zsúfolt helyek elkerülése.
  Legyenek elővigyázatosak és vigyázzanak egymásra!
 • Tudatjuk a lakossággal, hogy a község Rózsa utcai gazdasági udvarára a zöldhulladékot a következő időpontokban lehet kivinni:
  – hétfőtől péntekig 7.00 — 12.00, majd 13.00 — 15.00 óráig;
  – szombaton 8.00 – 12.00 óráig.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a gazdasági udvarra CSAK ZÖLDHULLADÉKOT lehet kivinni!
 • A községi hivatal értesíti a lakosságot, hogy az FCC vállalat ezentúl a kukák mellől csak az általuk megjelölt zsákban szállítja el a kommunális hulladékot, ami nem fért a tárolóedénybe. Ilyen zsák megvásárolható a helyi kultúrházban 2€/ darab áron.