Tisztelt Nyárasdiak!

Tisztelt Nyárasdiak!

Tisztelt Nyárasdiak!
 
A világszerte, s az országban kialakult szörnyű helyzetben, amikor minden egyes nap koronavírus elleni emberpróbáló küzdelemmel telik és bizonytalan a jövő, a járványterjedés megállításához mi mindössze az óvintézkedések közös betartásával járulhatunk hozzá. A kormány védőintézkedéseivel összhangban vannak, akik naponta áldozatos munkát végeznek. Értünk, családjainkért, a jövőnkért. Ápolnak, védelmeznek, segítséget nyújtanak, kiszolgálnak…
 
 
 
 
Nyárasd Község Önkormányzata ezennel csatlakozik azokhoz, akik nyilvánosan fejezik ki elismerésüket az önmagukat értünk áldozók, a rendkívüli helyzetben is szolgáltatásokat biztosítók felé, hogy a veszélyállapotot ne érzékeljük annyira. A köszönet továbbá szól azoknak is, akik idejüket nem kímélve szájmaszkok varrásába kezdtek községünkben. (Önkormányzatunk szervezésében március 27-én, pénteken a helyi hangosbemondóban elindítottott egy dalt, ami a nyárasdiak közös köszönetét fejezte ki napjaink hőseinek.)
 
Köszönet az egészségügyi dolgozóknak, a katonáknak, a rendőröknek, a tűzoltóknak, a hivatalnokoknak, a postásoknak, az elárusítóknak, az áruszállítóknak, a kamionsofőröknek, a takarítóknak és nem utolsó sorban minden önkéntesnek.
 
Zárszóként kérünk mindenkit, hogy csak a legszükségesebb esetben hagyják el otthonaikat.
 
Bc. Bacsó László polgármester